Tilaushevonen

Keppihevostalli Hevosaitalta voit tilata täysin itse suunnittelemasi keppihevosen, joka toteutetaan toiveidesi mukaan. Tilaushevonen voi olla vaikka kopio omasta hevosesta tai lemmikieläimestä. 

Näin valitset  

Kangas

Klikkaa kuvaa


Harjalanka

Klikkaa kuvaa

Kuviointi

Klikkaa kuvaa

Valmistus

Keppihevosen kankaaseen silitetään tukikangas, joka pidentää hevosen käyttöikää. Hevonen ommellaan ompelukoneella, joten se on saumoiltaan kestävä. Täyttö on tehty mahdollisimman napakaksi, eli hevonen kestää aktiivista käyttöä tai pienemmän lapsen käsissä huoletta. Harja neulotaan kiinni hevoseen ja päätellään tuplasolmulla. Korvat, silmät, sieraimet ja mahdolliset merkit ommellaan huolellisesti käsin kiinni. Kuvioinneista löytyy lisää täältä. Keppi kiinnitetään vahvasti kuumaliimalla ja päälle kiedotaan siististi lankaa. Hevoset ovat kooltaan noin A3 ja painoltaan noin 500 grammaa.

Valmistumisaika

Keppihevosen valmistus kestää noin 1,5-2 viikkoa. Valmistumisaika riippuu aina tilausjonon suuruudesta. Tilaukset tehdään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoitan aina tilauksen vastausviestin yhteydessä valmistumisajankohdan.

Koska olen koulua käyvä nuori, jonka harrastuksetkin vievät aikaa, pyydän maltillisuutta tilauksen yhteydessä.


Tilaaminen

Tilausjonoon ilmoittautuminen on auki jatkuvasti, lukuunottamatta ompelulomia, joista ilmoitan sivuillani. Pyydän jokaista tilaajaa lukemaan myyntiehdot huolella läpi ennen tilaamista. Tilauskaavake lähetetään alla olevan lomakkeen kautta. Vastaan lähetettyyn tilauskaavakkeeseen vuorokauden sisällä. Ilmoitan viestin yhteydessä hinnan, valmistumisajankohdan ja tarvittaessa kysyn tarkentavia kysymyksiä tilaukseen liittyen.

Muista mainita tilauksen yhteydessä, mikäli sinulla on erityistoiveita valmistumisajankohdan suhteen! Lahjaksi menevän keppihevosen suosittelen tilaamaan hyvissä ajoin, jotta hevonen ehtii varmasti valmistua ja saapua ajoissa.

Tilauskaavake

Hevosen/ponin rotu

Kangas: kankaan väri

Harjalanka: väri, pituus

Varjostukset

Mahdolliset merkit, kuvioinnit

Varusteet: malli, väri, koristeet