Tilaushevoset


Keppihevostalli Hevosaitalta voit tilata täysin itse suunnittelemasi keppihevosen, joka toteutetaan toiveidesi mukaan. Tilaushevonen voi olla vaikka kopio omasta hevosesta tai lemmikieläimestä.


Näin valitset  

Kangas

(klikkaa kuvaa)

Kuviointi

(klikkaa kuvaa)


Valmistus

Keppihevosen kankaaseen silitetään tukikangas, joka pidentää hevosen käyttöikää. Hevonen ommellaan ompelukoneella, joten se on saumoiltaan kestävä. Täyttö on tehty mahdollisimman napakaksi. Harja neulotaan kiinni hevoseen ja päätellään tuplasolmulla. Korvat, silmät, sieraimet ja mahdolliset merkit ommellaan huolellisesti käsin kiinni. Kuvioinneista löytyy lisää täältä. Keppi kiinnitetään vahvasti ja päälle kiedotaan siististi lankaa. Hevoset ovat kooltaan noin A3 ja painoltaan noin 500 grammaa.

Valmistumisaika

Keppihevosen valmistus kestää noin 1,5-2 viikkoa. Valmistumisaika riippuu aina tilausjonon suuruudesta. Tilaukset tehdään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoitan aina tilauksen vastausviestin yhteydessä valmistumisajankohdan.

Muistathan mainita tilauksen yhteydessä, mikäli sinulla on erityistoiveita valmistumisajankohdan suhteen! Lahjaksi menevän keppihevosen suosittelen tilaamaan hyvissä ajoin, jotta hevonen ehtii varmasti valmistua ja saapua ajoissa.

Tilaaminen

Tilausjonoon ilmoittautuminen on auki jatkuvasti, lukuunottamatta ompelulomia, joista ilmoitan sivuillani. Pyydän jokaista tilaajaa lukemaan tilausehdot huolella läpi ennen tilaamista. Tilauskaavake lähetetään alla olevan lomakkeen kautta. Vastaan lähetettyyn lomakkeeseen vuorokauden sisällä. Ilmoitan viestin yhteydessä hinnan, valmistumisajankohdan ja tarvittaessa kysyn tarkentavia kysymyksiä tilaukseen liittyen.Tilauslomake